Menu

DAGMENU

Week van 16 t.e.m. 20 mei

Maandag

Pasta carbonara

Dinsdag

Kotelet blackwell met kroketjes

Woensdag

tongrolletjes normande met puree

Donderdag

Halve kip aan’t spit met frietjes

Vrijdag

Koolvis op zuiderse wijze met rijst

** Soep – Hoofdgerecht **
€ 14,90

(dagschotel – enkel hoofdgerecht € 12,50)

DAGMENU’S ZIJN VERKRIJGBAAR  ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

Feestmenu

Voor speciale feestjes, verjaardagen, enz. is onze feestmenu zeker een aanrader.

Ledereen neemt hetzelfde voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert: min. 8 personen.

Voorgerechten

Twijfelaar (kaas- en garnaalkroket)

Serranoham met meloen

Terrine van zalm

Soepen

Witloofsoep

Tomatenroomsoep

Champignon à la crème

Hoofdgerechten

Zalmsteak champagne met groentenkrans

Gegratineerd vispannetje

Varkenshaasje van de chef met kroketjes

Tournedos peperroom met frietjes

Desserts

Bavarois

Fantasietrio van chocolade

Dame Blanche met slagroom

Slagroomtaart (supplement 4,50 € p.p.)

40,00 €

enkel op reservatie

voorschot van 15,00 € p.p.

All-in dranken tijdens het diner: 20,00 €

Aperitief, rode – witte – rosé wijnen, frisdranken, water, bieren op vat, koffie en thee