Menu

DAGMENU

Maandag 5 december tot en met vrijdag 9 december

Maandag

Stoofvlees met frietjes

Dinsdag

Varkenswangetjes met kroketjes

Woensdag

Gegrilde zalm met bearnaise en puree

Donderdag

Kotelet met boontjes en kroketjes

Vrijdag

Tongrolletjes provencale met patatjes 

** Soep – Hoofdgerecht **
€ 14,90

(dagschotel – enkel hoofdgerecht € 12,90)

DAGMENU’S ZIJN VERKRIJGBAAR  ZOLANG DE VOORRAAD STREKT

Feestmenu

Voor speciale feestjes, verjaardagen, enz. is onze feestmenu zeker een aanrader.

Ledereen neemt hetzelfde voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert: min. 8 personen.

Voorgerechten

Twijfelaar (kaas- en garnaalkroket)

Serranoham met meloen

Terrine van zalm

Soepen

Witloofsoep

Tomatenroomsoep

Champignon à la crème

Hoofdgerechten

Zalmsteak champagne met groentenkrans

Gegratineerd vispannetje

Varkenshaasje van de chef met kroketjes

Tournedos peperroom met frietjes

Desserts

Bavarois

Fantasietrio van chocolade

Dame Blanche met slagroom

Slagroomtaart (supplement 4,50 € p.p.)

40,00 €

enkel op reservatie

voorschot van 15,00 € p.p.

All-in dranken tijdens het diner: 20,00 €

Aperitief, rode – witte – rosé wijnen, frisdranken, water, bieren op vat, koffie en thee